★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

Seriously I'm BACK -.-"
Thursday, 4 December 2014 • 07:48 • 0 comment(s)
Sori la sebab guna AKU -.-" L comey gituh :3 xD
Hello korang,ingat aku? Pfft...Mesti tak ingat, well...Aku dah kembali xD Dari MRSM...Jap,apa citer aku tetiba dari MRSM nie? Bukan aku SMKDOB ka? .-. Hmm~ Lemme tell u my story sepanjang tahun ni xD

Actually, aku HILANG sebab...Aku dapat tawaran masuk MRSM.MRSM mana? Erm...MRSM Lenggong xD. U know,aku terkejut beruk bila dapat keputusan tu..Ingat tak dapat xD. Kahkah~ Masa tu sedih gila nak tinggalkan DOB,tak sampai seminggu kenal aku dh dpt gelaran 'Gengster Kpop' pftt....Dalam hati ada taman xD.

Bermulalah dunia baru aku ke MRSM,aku NERD time tuh..Dengan spek besar lipat tudung dah macam hape dh xD Nervous sgt~  ._. Aku mendaftar di MRSMLG. Masa tu pukul 8 pagi.Tapi dh ramai gila. Ada dari Selangor,ada dari Penang(aku la tu xD),Pahang, paling tak sangka Negeri Sembilan..Kahkah~ Kau hado? xD

Aku ditempatkan ke kelas yang bernama 1 BETA. Cikgu homeroom aku lak nama dia Wan Syahrizal.Mati2 ingat perempuan -..-" xD Tapi Sir Wan mmg ohsem gituh xD. Dialah yg kasi gelaran nama 'PENANG' sampai 1 batch panggil aku ngan nama tu :3

Lepas orentasi,aku masuk kelas 1 BETA,perghh...Kekok abis xD Ada skali tu aku try nak belah dri kelas tu..Tapi aku lupa time tu PREP..Pergh.. xD

Lama kelamaan,dh hampir berbulan2 duduk maktab,mmg best gila..Macam2 memori yang kitorang buat... Batch aku boleh tahan unite xD Nanti aku cerita pasal kem mawaddah :3

Aku dah tak tahu nak tulis apa xD Takda idea..But as I said, Im BACK! Kahkah~ Aku nak cakap tu je..Tapi tetiba citer pasal macam mana aku masuk maktab xD Oklah~ Annyeong ^_^


Setelah sekian lamanya....
Thursday, 12 December 2013 • 06:03 • 0 comment(s)
Assalamualaikum :)


Hai korang!Wah!Setelah sekian lamanya saya tak post entrykan?Haha,agak2 ada yang rindu saya tak?//puih//Ok,ayat merepek xD.Saya dah lama tak post pun bukan sebab sibuk,tapi sebab MALAS -_- Ari nie baru nak aktif.Ish ish ish... //ketuk kepala diri sendiri// 

Ari nie saya RASMIKAN,bahawa kemungkinan besar saya takkan aktif gegila kat blog nie.Bulan nie nak kena aktif gegila kat blog nie.Haha,sebab kalau saya dapat asrama kat SMK Dato Onn,mungkin dh jarang nak buka komputer.Kiranya HIATUS ler xD

Oh..Haha,saya  dapat SMK Dato Onn,sama dengan Nadia,Amirah,Auni dengan Sabrina.Weehee! xD Semua kawanku! >,< Betapa happynya saya sebab still ada kawan yang sama sekolah dengan saya :3

Tapi,nanti kemungkinan berpisah pula kot T_T Sebab nanti mesti diorang dapat tawaran pergi MRSM mana2..Saya tak tahulah.Pergi interview kat MRSM Lenggong cakap BI punya gagap :3 Tapi bila suruh baca surah..Itu tak jadi masalah kat saya sebab saya orang first yang baca xD

Oklah,saya nak hias blog saya lak :3 Nak buat tema VIXX untuk kali nie.Haha,tetiba minat VIXX gegiler nie.N ngan Hyuk ensem xD Ngan diorang nampak friendly :P

Oklah,annyeong semua :3



+ +