★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

Bola Jaring
Friday, 20 September 2013 • 07:48 • 0 comment(s)
http://31.media.tumblr.com/a01067163a09acf154fdef6207646dab/tumblr_mtf3my2wUl1s4p53zo1_500.gif
Alololo..Manja adik aku nie.. xD
Assalamualaikum..Hari ni saya nak cerita pasal BOLA JARING.Semalam hari Khamis,persamaan dengan 19 September 2013..Ada pertandingan bola jaring dan bola sepak untuk murid tahun 6.Saya ngan kawan saya masuk bola jaring.Saya jadi Center a.k.a Captain merangkap pasukan Hore Hore. (merepek xD)Haha,nama kumpulan kami 'Cengal' Hore ore tu cuma hiasan semata-mata ._. Budak lelaki kelas kami nama group diorang HORA HORA xD

Mula2,kami lawan dengan group X Girls (kelas 6 Jati) kitorang kalahkan diorang dengan skor 6-0.Pastu lawan dengan kelas Meranti.Menang 4-0 kot..Entah.Tak tau.. :P Pastu lawan lagi ngan Jati.menang lagi.Lastly lawan Meranti lagi..Kitorang menang.Alhamdulillah..Nombor 1.Weehee~~

Pastu kitorang tengok Hora Hora lawan 6 Jati Warrior.Hoho..Dengan semangatnya kitorang sokong geng Hora Hora.Pastu ada sekali tu.Min nak amik bola,tetiba Aliff dari group 6 jati Warrior selit dia.Ayaya..Nasib baik ok gi.Dahla x reti main bola (ececeh..Ayat kejam disitu xD)Akhirnya..Grup Hora Hora menang 6-1.. xD

Last sekali..kitorang dapatla hamper..Tapi kitorang tak makan hari tu.Kitorang makan hari nie.Sakgi saya buat entry len. :v Oklah..Jumpa sekejap lagi xD



+ +