★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

~Novel~
Thursday, 19 September 2013 • 23:42 • 0 comment(s)
Tumblr_mcmcrwyvwu1rbbgu3o1_500_large
Comey.. .>.<

Assalamualaikum...^^ Ari nie saya nak citer pasal satu mende nie.Bende nie rasenyer 1 kelas sayaa tau.Saya nak citer pasal novel yang saya wat... xD Ekekeke,ntah kenapa nak citerkan nie kat korang.Haha,mungkin takde idea.

Saya buat novel nie kat dalam buku kecik je.Tapi tebal.Saya adalah wat cover dia kat komputer.Nak nengok?Haha,nah.. ><

 Haha,amik ko!Ceh..Tengok..Pelik tak?saya tau yg die punyer sinopsi dier cam.....Entahla ><
Haha,kat umah sye takde printer..Nanti saya nak suruh kawan saya print.Sesapa jelah!Nak lekat kat buku tu..Nak tau citer ddier camne?Pi tengok kat sinopsi dier tu.. ><

Haha,kalau kak Husna baca nie,habis saya.Itu dulu punya dulu,saya minat kat Oh Sehun sejak first skali nampak EXO.Pastu tetiba minat Tao,pastu Kai,lastly...Saya dh ttetapkan..Saya minat Chen. xD Kihkihkih..Husna unnie..Jangan marah~~

Yang sekor tu lagi(Eh!Melampau!Sorang lgi.. -__-)....Tu nama penuh dier Lee Changsun..Well,dier watak utama citer tu.. >< Nak tengok muka dier lagi?Nie gamba die..

 
Nie masa dier join Runningman..

Ngehngeh..Kalau nak tau lgi..Gi search..Mueheheh!><

Saya ada lagi satu novel yang saya wat.Tajuk dier 'Diary Doublestuff Oreo'.Tajuk tu amik kat Epop.-___-
Terukkan?Masa tu first time buat.Tak tau nnak amik tajuk pe..Kita amik jela.. :3

Watak utama...Sapa taah?Lupe..Buku tinggal kat bawah meja kat skolah..TT^TT Teruk!Haa!Dah ingat!Shin Soohyun ngan IU.

Oklah..Sampai sini je..Assalamualaikum....



+ +