★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

Pameran Dalam Bas? o_O
Friday, 20 September 2013 • 08:41 • 1 comment(s)
Gambar: LUHAN !!!

*COMELL NAK MAMPOSS! ♥♥
#HappyChenChenDay
Comey kak Ton xD *masalah typo disitu*
 Assalamualaikum..Hari  nie nak citer sikit pasal tadi.Pagi tadi kitorang ada baccan Yassin macam biasa.Pastu,kitorang belajar Agama tentang akhiran 'ka' ngan 'ga'.Owh..Lupa!Masa kitorang agihkan hadiah tu..Kitorang sempat lagi minum air.. xD Haiyoo..sampai cikgu surh kami cepat. xD
Pastu saya dapat air Mountain Dew yang lebih..Hoho!Saya yang mintak.Eh,bukan sepatutnya ketua kene dpt lebih?LOL,ayat perasan disitu ._.

Lepas rehat,kitorang masuk dalam 1 bas nie.Fulamak..Gila syok. xD Jap..SYOK?Saya main rubic cube ngan peparu tiruan je. ._. Yang lain seronokla main PS3.Hafizi pegang IPAD kat dia sorang je.Ahaha..Takpe,masa tu ade geng.Musuh tradisi gua..Aliff..Hoho,tadi kitorang gado pasal belon.Nak kasi lidi timbus dalam tu ke idak? xD Last2 timbus gak.Ok,dia menang -__- 

Tengok diorang main game tu buat saya jeles je.Huhu..Takpelah..Man rubic cube gi best.Tadi saya main rubic cube yang bentuk dia lain.Bentuk macam bunga.saya boleh buat 3 warnan je.warna kuning,merah ngan biru.Yang lain..er...Berterabur xD

Pastu,kitorang pon keluarla daribas tu.Rasanya kitorang masuk dalam tu selama 30 minit.rasa macam sekejap je.Memang sekejap pon.Pastu,kitorang kene isi satu borang tu.Dia tanya bas tu best ke dak,facilitators tu best ke idak..Dah abis isi,kitoang duduk kat dewan terbuka..

Masa kta dewan terbuka,saya sembang dengan geng saya ngan Hafizi.Tapi,last2 bukan citer hantu..Tapi lawan pantun xD

Oklah.Sampai sini je saya pot pet..LOL.Assalamualaikum..
Owh!Saengil Chukka Hamnida kepada husband saya..LOL xD Itik..Nanti saya beli itik purple besar kat awak xD 



+ +