★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

Raket MELAYANG~~ xD
Thursday, 26 September 2013 • 06:23 • 3 comment(s)
Assalamualaikum^^

Haha..Korang nampak tak header saya atas nie?Tak nampak?Korang buta kot!? *ayatKEJAM!=,=* heehee..Header nie saya buat sendiri..Huhu!Akhirnya,header nila yang paling saya suka dari yang dulu-dulu punya.T^T Haha...Ayat merepek?Lantaklah.. xD

Ok,hari nie kat sekolah tak buat apa-apa pun?Eh..Pembohong xD...Tadi kat sekolah kitorang kena buat bentuk TAGRAM*betulke?Fatanah,help me!xD*..Pelikkan?-,- Haha..Baru belajar ari nie,memangla pelik xD Ayoo~~

Pagi tu,kitorang dok PJ je..Haha,saya main badminton je dengan Fatanah.Tadi mmg lawak gila.Masa saya nak pukul bulu tangkis,nak dekat kat Fatanah...Fatanah try nak smash.Tapi...Bulu tangkis tak melayang.Korang nak tau?Raket tu yang melayang! xD Uwahahaha!Saya gelak cam orang gila time tu.LOL

Pastu,saya pulak yang TERlepaskan raket tu.Time saya nak smash.Ala-ala nak tunjuk action,last2 raket melayang kene kepala saya!Sakit giler!huhu xD Tapi mmg lawak giler la tadi.Bwahahahahha! xD

Selepas beberapa jam kemudian(Power ayat xD),kitorang masuk kelas.Saya main chess ngan budak lelaki.Haha!Hari ni saya bangga ngan diri saya sendiri *LOL-,-*.Sebab saya kalahkan Master Chess yang gegiler masterla dalam kelas saya.Nama dia Adib.Makan queen sikit,1 langkah takleh jalan.Ok,merepek.xD Saya kalahkan dia 2-0!Hoho! xD

Oklah..Sampai sini je.Annyeong! :D
Illa~~Illa~~Illa~~ xD



+ +