★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

Random ^_^
Thursday, 19 September 2013 • 23:43 • 0 comment(s)

this is btob…don’t question it
seoulfinder: “this looks like they’re performing some type of witchcraft”
Comey demo nie ><
Assalamualaikum..^^ Hari nie saya tak tau nak cerita apa,jadi..Random jela,ye?>< Firstly nak cerita pasal blog kedua saya.Blog yang kedua nie hanya ada cerita yang saya buat je.Hehe,nak link?Nah..LOL.
Tema blog tu warna kelabu.Nanti nak edit blog nie buat warna kelabu gakla..Baru cantik >< Eh,sejak bila saya mnat warna kelabu ni?Saya dulu anti-kelabu.Haha,bak kata orang,dalam hati ada taman xD.Owh..Sudah merepek... -_-

 

Second,esok hari Jumaat,hari yang paling saya tunggu2..Hehe,sebab saya  ngan geng saya akan buat filem..Hoho,filem seram.Sebab esok ada tusyen MT ngan SN sampai kul 6,jadi..Kami rancang nak duduk kat sekolah.>< Tak sabarnya.kami wat filem seram.Saya pembunuh(ala..Bunuh pakai pembaris je-_-) Syazwina jadi hantu,Tisya jdi heroin,Thirah(Y) jadi detektif,Nisa jadi kawan baik Syazwina and Aina jadi Ustazah Juling! xD Sofia kamerawoman :3

Err...Dah takde benda lain yang nak diceritakan -_- Oklah,assalamualikum semua!^^



+ +