★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

I'm back......AGAIN ._.
Friday, 15 November 2013 • 16:56 • 2 comment(s)
Assalamualaikum!^^ Miss meh!?Lorh,memain je -_- Lepas UPSR nie,dah jarang saya post entry kan? Haha,sorilah...Sibuk sgt ngan aktiviti tahun 6 nie..Sekarang baru nak aktif..Hmm..Dah cuti sekolah dah! OMG!Masa berlalu dgn pantas *lorh,ayatnyer xD*.Tetiba rasa macam tangan belah kiri nak retak lagi buat kali ke-2..ok,merepek lak -_-.Lepas dapat RESULT...Abis segalanya..Macam dah betul2 bebas je..LOL Buat tahun 6,mmg sedih giler an?Tak dapat nak jumpa kawan dah..Haha,mesti saya akan rindu JUNIOR berbanding SENIOR..Saya lagi rapat dgn JUNIOR berbanding ngan SENIOR..Jap..SENIOR tu rapat la jugak.. :P

Masa dapat result tu..Kaki,badan,tangan getar macam nak gempa bumi udahnyer..Kawan saya,Nisa dok pegang tangan saya je..Lorh,takut sangat xD.Masa tuu kalau nama sapa yg tak disebut mmg dapat SUPRISE la kan?Dan..nama saya tak disebut.Ini maknanya...Sakgi sambung,lepas cikgu panggil orang yg terakhir untuk ambil result 4A 1B,saya ngan yang lain menjerit kuat.haha,nak tau sebab apa?KITORANG DAPAT 5A! xD Alhamdulillah...Syukur!Ada yang menangis,ada yang terlonjat2,peluk..Jeles saya tengok diorang nie.saya dok diam je.Dalam geng saya,saya sorang je 5A..yang lain 



3A ngan 4A..Ok juga la tu kan? =) lepas amik result,saya menangis.Oh..Geng saya ada lagi 2 orang yg dapat 5A.Camne leh lupe eh? -_- Kawan saya Durratul menangis kuat.Dia kata dia tak percaya yang dia dapat 5A.Ok Durratul..Dah rezeki kita.^^ Lepas dapat result..Saya terus balik..huhu,menyesal balik awal ;A; Diorang tangkap gambar..bestnyer,saya selalu xde dalam gambar -_- Diorang bukan panggil saya pun bila nak tangkap gamba ._.
Lantaklah...Lepas balik,ayah saya belanja saya makan KFC..Yey!Makan KFC! xD Masa kat KFC,saya TERserempak ngan kawan saya dari Kem 1 Murid 1 Sukan..Saya tegur dia.saya tanya berapa org dapat 5A kat sekolah dia,dia kata 44 ORANG!o-o Mata saya terbeliak bila dengar tu..WOW!Banyaknya! 0 - o

Ayah saya kata,masa saya kat sekolah,mak saya asyik membebel je..Takut la kan,mak kata saya nie asyik BERKPOP je..BERKPOP je..Ha,bila dapat tau yg saya dappat 5A,terus TERNGANGA mulut mak saya..Haha xD Oklah..Sampai sini jela ye?ok..Annyeong! ^^



+ +