★Athirah Rohaidi★


BonJour!


Annyeonghaseyo. Jeonun Athirah imnida. ^^ Follow me ^o^

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Chingu ^^

History


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: AthirahRohaidi

Setelah sekian lamanya....
Thursday, 12 December 2013 • 06:03 • 0 comment(s)
Assalamualaikum :)


Hai korang!Wah!Setelah sekian lamanya saya tak post entrykan?Haha,agak2 ada yang rindu saya tak?//puih//Ok,ayat merepek xD.Saya dah lama tak post pun bukan sebab sibuk,tapi sebab MALAS -_- Ari nie baru nak aktif.Ish ish ish... //ketuk kepala diri sendiri// 

Ari nie saya RASMIKAN,bahawa kemungkinan besar saya takkan aktif gegila kat blog nie.Bulan nie nak kena aktif gegila kat blog nie.Haha,sebab kalau saya dapat asrama kat SMK Dato Onn,mungkin dh jarang nak buka komputer.Kiranya HIATUS ler xD

Oh..Haha,saya  dapat SMK Dato Onn,sama dengan Nadia,Amirah,Auni dengan Sabrina.Weehee! xD Semua kawanku! >,< Betapa happynya saya sebab still ada kawan yang sama sekolah dengan saya :3

Tapi,nanti kemungkinan berpisah pula kot T_T Sebab nanti mesti diorang dapat tawaran pergi MRSM mana2..Saya tak tahulah.Pergi interview kat MRSM Lenggong cakap BI punya gagap :3 Tapi bila suruh baca surah..Itu tak jadi masalah kat saya sebab saya orang first yang baca xD

Oklah,saya nak hias blog saya lak :3 Nak buat tema VIXX untuk kali nie.Haha,tetiba minat VIXX gegiler nie.N ngan Hyuk ensem xD Ngan diorang nampak friendly :P

Oklah,annyeong semua :3



+ +